2018

24 november : Agrarische vrijwilligers ‘De Werkers’ uit Leuven genoten in Laarne van een bedankingsdag én een heksenwandeling, begeleid door opperheks Vera en heks Martine.

14 november : Edith is 5 jaar bij de Heksengilde. Proficiat!

 

22 oktober : Recticel Wetteren op stap met opperheks Laarne

13 oktober : Voor de 7e maal reeds : Midhalloween in de wijk Hoogstraat in Laarne. Dit evenement kent een steeds groeiend succes! Alle kinderen en ouders genoten weer van een magnifiek Lichtjesparcours. De kinderen ontvingen een leuk aandenken en ouders genoten van een lekker drankje.

      

19 september : Femma uit Overschelde/Wetteren op culinair bezoek in Bistro Kamoen en daar ontvangen door de Heksengilde, die als afsluiter hen liet genieten van een heksenborrel.

10 juli : Delegatie uit China wordt ontvangen door het gemeentebestuur. en daar mocht Opperheks Vera niet ontbreken! Komen een werkbezoek brengen aan Exotic Plant in Laarne.

9 juliOpperheks Laarne op bezoek bij graaf d’Ursel in gemeente Hex.(Limburg)

21 mei : deelname Kleine Jaarmarkt

 

3 mei : deelname met Heksenwandeling op sportdag 50+

Het prachtige lenteweer zorgde voor een aangename sfeer én een groot aantal deelnemers (59!). Tijdens de wandeling gaven heksen Christine en Martine elk om beurt interessante uitleg en weetjes over de heksengeschiedenis in Laarne.

5 april 2018 : Bezoek openluchttentoonstelling De Dries in Opdorp

18 maart 2018 : gezamelijke uitstap naar Kortrijk, met heks Christine als perfecte gids, zij keerde nl. terug naar haar ‘roots’. We sloten de dag af met een lekker, gezellig etentje in Eetcafé ‘t Steentje in Laarne.

   

 

24 februari 2018 : deelname heksengilde aan de prospectiedag groepsuitstappen  van Toerisme Oost-Vlaanderen, met interessante beurs en uitstap naar de Grote Napoleon in Hamme.

18 januari 2018 : Opperheks Vera wordt gehuldigd als verdienstelijke inwoner, voor haar niet aflatende inzet om Laarne als heksendorp in de kijker te zetten.

3 januari 2018 : Nieuwjaarsreceptie bij Opperheks Vera, met heerlijke hapjes.